Producten voor frutela chocolade (2)

DONKER Chocolade - Druppels

DONKER Chocolade - Druppels

DONKER Chocolade Perfect voor het maken van koekjes. INGREDIËNTEN: 0 KAN SPOREN VAN NOTEN, GLUTEN EN MELK BEVATTEN. Bewaren op een koele, droge plaats, tussen 15 en 18 °C.
Cacao-extracten

Cacao-extracten

(Theobroma cacao-extract) Met een historische expertise in de selectie van cacaobonen van oorsprong (Ivoorkust, Venezuela, enz.) ontwikkelen en produceren we complete lijnen van cacao-extracten met aromatische en fysisch-chemische profielen die gericht zijn op de eisen van elke markt. Onze vaardigheden, opgedaan in samenwerking met cacaoproducenten, stellen ons in staat om een gepersonaliseerd antwoord te bieden, aangepast aan de technologische, regelgevende en marketingbeperkingen van de projecten van onze klanten. Extractie met vluchtige oplosmiddelen: concrete en absolute cacao. Extractie met ethylalcohol: oleoresines en cacao-extracten van verschillende concentraties. Zachte extractie met ethylalcohol: cacao-infusies. Alcoholische distillatie: cacao-alcoholaten.